Biftekli Ve Buğdaylı Çorba
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Biftekli Ve Buğdaylı Çorba Tarifi İçin

Malzemeler

Biftekli Ve Buğdaylı Çorba

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Biftekleri 2 cm kalınlığında şeritler halinde kesin. Soğan, sarımsak, havuç, patates ve kabağı küp şeklinde kesin. Mantarı küçük doğrayın. Maydanozu ince kıyın. Soğan ve sarımsağı zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Etleri ekleyip soteleyin. Buğday, et suyu, su, defne yaprağı, biberiye, kekik ekleyerek yüksek ateşte kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra kısık ateşe alarak et ve buğday yumuşayana kadar yaklaşık 1 saat pişirin. Patates, havuç, kabak ve mantarı çorbaya ekleyin ve kapağı kapalı olarak 25 dakika pişirin.Tuz, karabiber ile tatlandırın. Defne, kekik ve biberiyeyi çorbanın içinden alıp üzerine kıyılmış maydanoz serpiştirerek sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Etli Çorba Tarifleri Sebzeli Çorbalar Çorba Tarifleri Bakliyat Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Tuzlama Çorbası
Mehir çorbası
Ayak paça çorbası
Madımak çorbası
Gülüklü çorba
Begova çorbası