Beyaz krema için, yumurta sarılarını tencerede çırpma teli ile çırpın. Vanilya, süt, tozşeker ve unu ekleyip pütürsüz kıvama gelene kadar çırpmaya devam edin.
Kısık ateşte koyulaşıp muhallebi kıvamında olana kadar pişirin. Ocaktan alıp arada bir karıştırarak soğumaya bırakın.
Kremayı çukur bir kaba alıp mikserle 2 dakika çırpın. Peyniri ekleyip karıştırın.
Keki ıslatmak için, kahveyi ılık suda eriyene kadar karıştırın. Şeker ve konyağı ekleyip iyice karıştırın.
Hazır keki dikdörtgen cam kalıbın ebatında kesip 2 dikdörtgen dilim elde edin. Birinci dilimi kalıbın dibine yerleştirip kahveli sosla ıslatın. Üzerine kremayı kalın bir tabaka halinde yayın. İkinci kek dilimini yerleştirip kahveli sosla ıslatın.
Kalan kremayı kekin üzerine sürüp spatula ile şekillendirerek yayın. Buzdolabında 20 dakika bekletin. Üzerine çay süzgeçi ile kakao serpin. Hindistancevizi ve antepfıstığıyla süsleyip servis yapın. Afiyet olsun.
Teşekkür ederiz.