Kakaolu krema için yumurta ve şekeri çukur bir kapta mikserle çırpın. Nişastayı suda ezin. Nişasta, süt ve kakaoyu yumurtalı karışıma ekleyip pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar çırpın.
Tencereye alıp kısık ateşte devamlı karıştırarak muhallebi kıvamında pişirin. Ocaktan alıp fındık kremasını ilave edin ve soğuyana kadar çırpın.
Bal kabağını tencereye alıp şeker ve suyu ilave edin. Kabaklar yumuşayana ve suyunu tamamen çekene kadar pişirin. Robota alıp püre haline getirin. Cevizi ilave edip karıştırın.
Kek malzemelerini çukur bir kapta karıştırıp pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar mikserle çırpın.
Hamuru yağlanmış dikdörtgen bir kek kalıbına döküp önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 35-40 dakika pişirin.
Kek ılınınca kalıptan çıkarıp soğumaya bırakın. Enine ortadan ikiye kesin. Alt kekin üzerine sıcak kahvenin yarısını gezdirerek dökün.
Üzerine kabak püresini sürün. Diğer keki üzerine kapatıp kalan kahveyle ıslatın. Kekin üzerini ve kenarlarını çikolatalı kremayla kaplayın.
Buzdolabında 20 dakika bekletin. Üzerini rendelenmiş hindistan cevizi, inci şekerlemeleri ve nar taneleriyle süsleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.