O benim için ‘pasta kraliçesi’. Tatlı, kek ve pasta konusunda müthiş bir yeteneğe sahip. Instagram sayfasına bakarken, şekerli tarifleri yiyemediğim için kendimi kötü hissetmiyorum. Yemiyorum ama bakmak bile keyifli. Şekersiz tatlılar yapmaya başlaması ise müthiş bir devrim. Pişirme süresi bende 40 dakikayı buldu, kontrollü pişirin. Üzerine biraz da Antep fıstığı attım, o da benden oldu. Armutsuz sonbahar olmaz diyor, tarife geçiyorum!
Dilek Pfeiffer
Niçin kahve kremalı armutlu pasta? Çünkü o benim rafine şekersiz ilk göz ağrım. Yaptım oldu, hem de mükemmel! Hiç kimse de aradaki farkı anlamadı. Çünkü fark yoktu. Tarif NEFF Deutschland sayfasından. Tabii ki şeker kısmını değiştirdim. İyi ki değiştirmişim. Motivasyon ise sevgili Aydan sayesinde. Şekerin sağlığa ne kadar zararlı olduğu düşüncesini ön plana çıkarmam ve alternatif aramam hep onun sayesinde.
Kahve kremalı armutlu pasta sosu için
Kahve kremalı armutlu pasta üzeri için
Teşekkür ederiz.