Nektarin Tatlısı

Nektarin Tatlısı
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Nektarin Tatlısı için

Malzemeler

  • 4 nektarin
  • 1 çay bardağı esmer toz şeker
  • 2 paket toz krem şanti
  • 2 su bardağı süt

Üzeri için

  • 2 paket yulaflı bisküvi
Nektarin Tatlısı

Nasıl Yapılır

  1. Nektarinlerin kabuklarını soyup yarım ay şeklinde doğrayın ve dikdörtgen bir fırın kabına alın. Üzerine esmer toz şeker serpip önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin.
  2. Üzeri için krem şantiyi geniş bir kaseye alın. Sütü ilave edip katılaşıncaya kadar bir mikser yardımıyla çırpın.
  3. Krem şantiyi ılınan nektarinlerin üzerine yayın. Üzerini iri kırılmış bisküvi parçaları ile süsleyerek servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo