Fırını 160 dereceye ayarlayın. Ortası delikli muffin kalıplarını yağlayın. Bir kasede tereyağı ve şekeri krema kıvamına gelene kadar çırpın.
Yumurtaları teker teker ekleyip yedirin. Kuru malzemeleri ayrı bir kapta harmanlayın. Süt ve yoğurdu başka bir kasede çırpın.
Kuru ve sıvı karışımı azar azar sırayla ekleyip karıştırın ve yağlanmış olan kalıplara paylaştırın. Önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 30 dakika pişirin.
Kekleri ılınması için ızgara teli üzerine alın. Kremayı sos tenceresinde ısıtın. Doğranmış çikolata parçalarını ekleyip eritin.
Çikolata tamamen eriyince soğuması için bir kenara alın. Çilekleri yıkayıp blender yardımıyla püre haline getirin.
Süzgeçten geçirip çekirdeklerinden ayırın. Soğumuş kremaya ekleyip karıştırın. Kremayı keklerin üzerine döküp servis yapın.
Teşekkür ederiz.