Krep hamuru için bir kapta tuz ve yumurtaları karıştırmaya başlıyoruz.
Karıştırırken öncelikle sütü ekliyoruz, arkasından bir kaç seferde unu ekleyip çırpmaya devam ediyoruz. Krepleri tek tek yağsız tavada arkalı önlü pişiriyoruz.
Krep iç harcını, yağ ve tavuk etiyle hazırlamaya başlıyoruz. Salça ve baharatları ekleyerek sotelemeye devam ediyoruz. En garnitürü ve tuzunu ekleyip ocaktan alıyoruz.
Beşamel sosu, sos tavasında yağ ve unu ekleyerek kavurmaya başlıyoruz. Un kokusu çıkana kadar kavurup, süt ve tuzu ilave ediyoruz.
Koyulaşana kadar pişirip, ocağı kapattıktan sonra kaşar peynirini de ekleyip karıştırıyoruz.
En son, kreplere iç harcı ekleyip, üstüne beşamel sosu döküyoruz. Katlayıp kapattıktan sonra, üstüne yine beşamel sos döküp, kaşar serpiyoruz.
Önceden 175 derecede ısıtılmış fırında yaklaşık 45 dakika, üstü kızarana kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Teşekkür ederiz.