Elmalı cevizli milföy
Sosu için
Hindiyi temizleyin. Sos malzemelerinin tümünü bir kapta karıştırıp hindinin her yerine elinizle sürerek yayın. Hindinin üzerini kapatarak 1 gece buzdolabında bekletin. Ertesi gün kabukları soyulmuş elma dilimleri ve soyulmuş portakal dilimlerini hindinin iç kısmına yerleştirin. Jambon dilimlerini hindinin üzerine dizin. Yağlı kağıt ve alüminyum folyo ile üzerini kapatarak önceden ısıtılmış 180 derece fırında 2 saat pişirin. Üzerindeki yağlı ve alüminyum kağıtları alarak tamamen kızarıncaya kadar pişirmeye devam edin. Hindiyi fırından çıkartıp 10 dakika dinlendirin. Üzerindeki jambon ve içindeki meyveleri alarak servis tabağına yerleştirin. Sıcak olarak servis yapın.
Teşekkür ederiz.