Tavuk göğüs etini tencereye alın. 8 su bardağı suyu ekleyip tuz serpin ve et yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Tavuk etini kevgirle ayrı bir tabağa alıp tel tel ayırın ve tekrar haşlama suyuna ekleyin.
Kereviz ve patatesleri soyup yıkayın. Havucu temizleyin. Sebzeleri küçük küpler halinde doğrayın.
Kaynamakta olan tavuk suyuna ilave edip sebzeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin.
Soğanları soyup küçük küçük doğrayın. Margarini tavada eritip soğanı pembeleştirin. Unu ilave edip sararıncaya kadar kavurun. Kaynamakta olan çorbaya azar azar döküp sürekli karıştırın.
Sarımsakları soyup ezin. Yumurta sarısı, sirke ve sarımsağı bir kâsede karıştırın. Çorba suyundan birkaç kaşık ekleyip ılıtın.
Sürekli karıştırarak terbiyeyi çorbaya ilave edin. Bir taşım daha kaynatın.
Teşekkür ederiz.