En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14001 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1240 Tarif
Diyet
4400 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2320 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
5011 Tarif
Salata ve Meze
1239 Tarif
Sos
468 Tarif
Tatlı
8661 Tarif
Yöresel
1971 Tarif
Popüler Tarifler
Mengen Pilavı
Pizza Hamuru Video
Anasayfa
Tarifler
Tavuk Yemekleri
Çin Usulü Tavuk Eti
Çin Usulü Tavuk Eti
16 Mayıs 2022
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 3 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Çin Usulü Tavuk Eti için
Malzemeler
300 gr tavuk göğüs eti
3 yemek kaşığı zeytinyağı
100 gr taze börülce
100 gr brokoli
5 diş sarımsak
6 taze soğan
1 kırmızıbiber
1 sarı biber
6 yemek kaşığı tavuk suyu
2 yemek kaşığı soya sosu
Çin Usulü Tavuk Eti
Nasıl Yapılır
Börülceleri kaynayan suya atarak 5 dakika haşlayın. Sıcak sudan çıkarıp buzlu soğuk suya atarak soğumaya bırakın.
Tavuk etlerini küp şeklinde doğrayın ve yüksek ateşte zeytinyağı ile soteleyin.
Sarımsakların kabuklarını soyup bütün olarak ekleyip 2 dakika daha soteleyin.
Parçalara ayrılmış brokoli, verev doğradığınız taze soğanlar, börülce, küp doğradığınız biberler ve tavuk suyunu ekleyip soteleyin.
Soya sosunu ilave edip karıştırın. Servis tabağına alarak sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Sebze Tarifleri
Et Tarifleri
Uzakdoğu Mutfağı Yemekleri
Akşam Yemeği
Tavuk Yemekleri
Çin Mutfağı
Yorumlar
Benzer Tarifler
Tavuk Yemekleri
45 Dakika
Tavuk Sandal
Selinhdr
Tavuk Yemekleri
40 Dakika
Panang Curry
Selinhdr
Tavuk Yemekleri
135 Dakika
Chicken Pinchitos
Selinhdr
Tavuk Yemekleri
40 Dakika
Tavuk Stroganoff
Selinhdr
Tavuk Yemekleri
45 Dakika
Aji De Gallina
Tavuk Yemekleri
60 Dakika
Pollo Alla Diavola
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.