Izgara Bonfile

Izgara Bonfile
13 Temmuz 2022
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 3 Kişi Kaydetti
Izgara Bonfile için

Malzemeler

  • 150 gr dana bonfile
  • 1 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 patates
  • 100 gr ıspanak
  • 1 yemek kaşığı krema
  • Yarım çay bardağı un
  • Yarım kırmızı pancar
  • Tuz
  • karabiber
Izgara Bonfile

Nasıl Yapılır

  1. Dana bonfileyi bir kapta zeytinyağı, tuz ve karabiberle marine edip, 180 derecelik fırında 20 dakika pişirin.
  2. Patateslerin kabuklarını soyup ince dilimleyin. Tavada az miktarda ayçiçeği yağı ile tuz ve karabiber ilave ederek büyük bir papatya şeklinde dizip pişirin.
  3. Yarım pancarı rendeleyin. Una bulayarak kızgın yağda kızartın. Ispanağı 1 yemek kaşığı zeytinyağında soteleyin. Krema ekleyip, tuz ve karabiberle tatlandırın.
  4. Servis tabağına patatesleri, eti ve sotelenmiş ıspanağı yerleştirin. Bonfilenin üzerine pancarı ilave edip servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo