Tikvenik
Nuar; sinirsiz ve yağsız bir et türüdür. Dünya mutfaklarında sık sık yer verilen nuar, rosto denildiğinde ilk akla gelen çeşitlerden biridir. Püf noktalarına dikkat edildiğinde, yumuşacık bir yemek elde edilir. Birinci kaliteye sahip olan etler arasında yer almaktadır. Nuar, dana etinden elde edilir. İçeriğindeki yağ oranı oldukça düşüktür. Peki, beşamelli nuar nasıl yapılır? Malzemeler hazırsa, nefis beşamelli nuar yapımı için tarif detaylarına geçebiliriz.
Ev yapımı rosto tarifine buradan göz atabilirsiniz. Alternatif olarak bezelyeli nuar tarifini de deneyebilirsiniz.
Beşamelli Nuar Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir?
1 Porsiyon Beşamelli Nuar Kaç Kalori?
Teşekkür ederiz.