- Arpacık soğanlar, közlenmiş kırmızı biber ve fesleğeni ince kıyıp geniş bir tavaya alın.
- Haşlanmış Meksika fasulyesi, mısır ve tereyağını ilave edip sebzeler yumuşayıncaya kadar soteleyin.
- Keten tohumu, tuz ve karabiberle tatlandırıp ocaktan alın. İç harcı tortilla ekmeklerinin üzerine paylaştırın.
- Üzerlerine rendelenmiş çedar peyniri serpip ikiye katlayın ve tost makinesinde ya da izli bir tavada kızartın. Ortadan ikiye kesip sıcak servis yapın.
Meksika Fasulyeleri Burritto Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir?
- Buritto yaparken dilediğiniz baharatı bolca kullanabilirsiniz.
- Kullanacağınız peynirden hazırladığınız harcın içine de bir miktar ekleyip eritirseniz hem iç harcınız daha lezzetli olacaktır hem de peynir içinde de erimiş olacaktır.
- Tortillalarınızı tavada ısıtmayı unutmayınız.
- Ayrıca sardıktan sonra da dürümlerinizi tavada ısıtabilirsiniz. Böylece içerisindeki peynirler eriyecek ve daha da sıcak servis etmiş olacaksınız.
- İçerisine bir tutam ekşi krema sürmek daha da lezzetli hale getirecektir.
Teşekkür ederiz.