Tatildesiniz ve canınız Japon yemeği çekti. O zaman buyurun Hilton Dalaman’a. Otelin mutfak koordinatörü, 41 yıllık mutfak tecrübesine sahip şef Tamer Özkan sizleri gastronomi şölenine davet ediyor. Bu şölende dünyadan ve Türkiye’den farklı mutfak lezzetleri mevcut. Sohbetler ve workshoplarla gerçekleşen organizasyonda hem damağınız doyacak hem de gözünüz bayram edecek. Gidemiyorsanız üzülmeyin; restoranı biz size getiriyor ve restoran evinizde diyerek sayfalarımıza Japon mutfağını taşıyoruz. Şahane tarifler elbette şef Tamer Özkan’dan.
TAMER ÖZKAN
HİLTON DALAMAN SARIGERME RESORT & SPA
MUTFAK KORDİNATÖRÜ
Düşük kalorili, 6 malzemeli bir salata tarifi.
Uzak Doğu'nun vazgeçilmezi olan bir tarif.
Tayland'ın gözdesi, nefis bir tatlı.
Tavuğa alternatif olacak leziz bir yemek.
Sıcak başlangıçlar yapmak isteyenler için önerimiz, miso çorbası.
Şunlara da göz atın;