Her bir yufkayı tezgaha yayıp eritilmiş tereyağı sürün. Yufkayı alttaki kenardan başlayarak toparlayın ve yelpaze görünümü almasını sağlayın. Hazırladığınız ilk parçayı kendi çevresinde yuvarlayarak bir daire oluşturun. Bu daireyi tepsinin ortasına yerleştirin. Aynı şekilde hazırladığınız diğer parçayı ilk parçanın etrafına dolayın. Bu şekilde tüm yağlanmış yufka parçalarını merkezden çevreye doğru yerleştirerek tepsiyi doldurun. Yufkaların üzerine tarçın serpin ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dakika pişirin.
Kreması için sütü bir tencerede ısıtın ve kaynama noktasına gelince ocaktan alın. Yumurtalar, toz şeker ve vanilya özütünü geniş bir kapta karıştırın. Sıcak sütü yavaşça yumurtalı karışıma ekleyerek çırpın.
Kremayı fırından aldığınız yufkaların üzerine dökün. Tekrar 180 derece fırına alıp 30 dakika daha pişirin. Piştikten sonra üzerine pudra şekeri ve tarçın serpin. Dilimleyerek servis yapın.