Tel Kadayıflı Puding
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tel Kadayıflı Puding Tarifi İçin

Malzemeler

Tel Kadayıflı Puding

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Nefis lezzetiyle en çok sevilen sütlü tallılardan tel kadayıflı puding

  1. Tel kadayıflarını doğrayın. Bir tavada tereyağını eritin ve tel kadayıfları iyice kızarana kadar kavurun. Bir kenara alıp soğutun.
  2. Krema hariç diğer bütün malzemeleri bir tencereye alın ve karıştırarak pişirin. Piştikten 5 dakika kadar sonra kremayı ekleyin ve mikserle iyice çırpın.
  3. Servis kabınızı veya küçük kaplarınızı sudan geçirin. Daha sonra, önce muhallebiyi, ardından kavurduğunuz tel kadayıfları üzerlerine doldurun ve soğuduktan sonra tel kadayıflı pudinginizi servis edin.

Nefis kadayıflı muhallebi tarifi için tıklayın.

Tarif Kategorileri

Tatlı Tarifleri Kuruyemişli Tarifler Sütlü Tatlılar Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Kedidili tatlısı
Balkabağında süt helvası
Burdur muhallebisi
Tembleque
Süt bombası
Pamuk Tarlası Tatlısı