Pratik tatlı tarifleri arasında özel bir yere sahip. Süt ile naneyi bir tencereye alın. Orta ateşte kaynattıktan sonra ocaktan alarak soğumaya bırakın. Süzerek nanelerden arındırın ve 5 dakika daha kaynatın. Jelatini soğuk suda ıslatın. Yumurta sarıları ile şekeri cam bir kasede mikserle çırpın. Sütü yavaş yavaş ilave edip karıştırın. Kaseyi içi sıcak su dolu bir tencereye yerleştirip koyulaşıncaya kadar karıştırın. Suları süzülmüş jelatini ekleyip 5 dakika daha karıştırın. Kaseyi tencereden alıp içi buzlu su dolu başka bir kabın içerisine yerleştirin. Ara ara karıştırarak soğutun. Kremayı koyulaşıncaya kadar çırpın ve rendelenmiş naneli çikolatalarla birlikte yumurtalı karışıma ekleyin. İyice karıştırıp kalıplara paylaştırın ve en az 4 saat buzdolabında bekletin. Pudingleri tabağa ters çevirin. Kompostoyu süzün. Suyuna vanilyayı karıştırın. Meyveleri tekrar içine ekleyin. Pudinglerin üzerine kompostoyu paylaştırıp servis yapın.