Muzlu Ve Mısır Gevrekli Tatlı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Muzlu Ve Mısır Gevrekli Tatlı Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Süslemek için

Muzlu Ve Mısır Gevrekli Tatlı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Lezzet çocuklarınız için de harika tatlı tarifleri sunuyor. Süt ve pudingi tencerede karıştırın ve orta ateşte pişirin. Ilınmaya bırakın. Kremşantiyi süt ile iyice çırptıktan sonra buzdolabında yarım saat bekletin. Ilınan pudinge mısır gevreğini ve kremşantiyi ekleyip karıştırın. Baton kek kalıbının içine strech folyo yerleştirin ve pudingin yarısını kalıba aktarın. Üzerine muz dilimleri ve kırılmış fındık serpip kalan pudingi ekleyin. Buzdolabına alıp 1 gece bekletin. Kalıbı ters çevirip tatlıyı servis tabağına yerleştirin. Üzerini fındık ve çikolatalı pasta süslemeleriyle süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tatlı Tarifleri Pasta Tarifleri Kolay Sütlü Tatlılar Sütlü Tatlılar Meyveli Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri Muzlu Tarifler

Benzer Tarifler

Kedidili tatlısı
Balkabağında süt helvası
Burdur muhallebisi
Tembleque
Süt bombası
Pamuk Tarlası Tatlısı