Kremalı Yufka Lokmaları
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kremalı Yufka Lokmaları Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Kremalı Yufka Lokmaları

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Yufkaları mutfak tezgahında, aralarını yağlayarak üst üste dizin. Şekilli bir kurabiye kalıbıyla parçalar kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarıncaya kadar, yaklaşık 15-20 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın. 
  2. Toz krem şantiyi bir karıştırma kabına alın. Sütü ekleyin ve bir mikser yardımıyla çırpın. Katılaşmaya başlayan krem şantiyi bir sıkma torbasına doldurup, soğuyan yufkaların üzerine sıkın. Kırmızı orman meyveleri ile süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tatlı Tarifleri Atıştırmalık Kremalı Tatlılar Sütlü Tatlılar Tatlı Atıştırmalık Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Kedidili tatlısı
Balkabağında süt helvası
Burdur muhallebisi
Tembleque
Süt bombası
Pamuk Tarlası Tatlısı