Şeker, vanilya, kakao ve kıyılmış çikolatayı bir kapta harmanlayın. Yumurtaların sarılarını aklarından ayırın. Sarılarını mikserde iyice çırpın.
Yumurta aklarını 1 tutam tuzla köpük köpük oluncaya kadar çırpın.
Margarini geniş bir tencerede eritin. Unu ekleyip sararıncaya kadar kavurun. Sütü azar azar ilave edip topaklaşmadan pişirmeye devam edin.
Kakaolu karışımı ekleyip sürekli çırparak kısık ateşte pişirin. Kaynamaya başlayınca çırpılmış yumurta sarılarını ilave edin. 2 dakika kadar pişirip ocaktan alın.
Hazırladığınız unlu karışımı tahta bir kaşıkla sürekli karıştırarak yumurta aklarının olduğu kabın içine azar azar ilave edin.
Plastik spatula ya da tahta bir kaşıkla kasenin ortasından daldırıp içindeki malzemeyi yuvarlak hareketlerle altüst ederek (çok faza karıştırıp köpüğünün sönmesine izin vermeyin) karıştırın.
Isıya dayanıklı sufle kabının içini yağlayıp her tarafına eşit miktarda şeker serpin. Hazırladığınız sufle harcını dökün.
Önceden ısıtılmış 220 dereceye ayarlı fırında pişirin. Fırından alıp hemen üzerine pudra şeker serpiştirin. Hemen servis yapın.