Lezzet sofralarınız için harika tatlı tarifleri sunuyor. Süte jelatini ilave edip karıştırın ve 2-3 dakika bekletin. Sos tenceresine krema ve toz şekeri alıp orta ateşte kaynamaya bırakın. Küçük baloncuklar çıkmaya başlayınca jelatinli sütü yavaşça ekleyip karıştırın. Vanilyayı da ilave edip sürekli karıştırın. Karışımı suyla ıslatılmış bardaklara paylaştırın. Oda sıcaklığına gelince üzerini örterek buzdolabına alın ve en az 2-3 saat bekletin. Üzeri için, kahve, su ve şekeri bir cezvede ısıtın. Jelatinin üzerine sıcak suyu ekleyin. Yumuşayınca cezveye ilave edip, eriyinceye kadar karıştırın. Ilınınca panna cotta’ların üzerine bir cm kalınlığında paylaştırın ve donuncaya kadar buzdolabında bekletin. Servis yapın.