Sütü ısıtıp limon suyu ekleyerek karıştırın ve 20 dakika bekletin. Tereyağını şeker ve vanilya ile birlikte krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Yumurtaları ekleyin. Un ve kabartma tozu ekleyerek iyice çırpın. Limonlu süt karışımını ekleyin. Hamuru birkaç kaseye paylaştırıp gıda boyaları ile renklendirin ve yağlanmış kavanozlara 2/3’ü dolacak ve her kat farklı renkte olacak şekilde doldurun. Derin bir fırın tepsisine kavanozları yerleştirin ve kavanozların yarısına gelecek kadar sıcak su doldurun. Tepsiyi 180 derece fırına yerleştirip 30-35 dakika pişirin. Kavanozları fırından alıp soğumaya bırakın. Toz krem şantiyi soğuk süt ile katılaşıncaya kadar çırpın. Soğuyan keklerin üzerini krem şanti ile doldurun. Süsleme şekerleri serpiştirip servis yapın.