Fransız Usulü Sütlü Yumurtalı Tatlı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Fransız Usulü Sütlü Yumurtalı Tatlı Tarifi İçin

Malzemeler

Fransız Usulü Sütlü Yumurtalı Tatlı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kaseleri iyice yağlayın. Fırını 180 dereceye ayarlayın.
  2. Sos tenceresinde süt, vanilya ve toz şekeri sürekli karıştırarak pişirin. Ocaktan alın ve soğumaya bırakın.
  3. Geniş bir kapta yumurtaları iyice çırpın. Yavaşça sütü ekleyip karıştırın.
  4. Kaseleri yarısına gelecek kadar sıcak su dolu bir kaba yerleştirin.
  5. İki karışımı birleştirip iyice harmanlayın ve kaselere paylaştırın. 20 dakika pişirip soğumaya bırakın. Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın.

Tarif Kategorileri

Yumurtalı Tarifler Tatlı Tarifleri Sütlü Tatlılar Fransız Mutfağı Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Kedidili tatlısı
Balkabağında süt helvası
Burdur muhallebisi
Tembleque
Süt bombası
Pamuk Tarlası Tatlısı