Çıtır Baklava Yaprakları Arasında Çikolata Mus
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çıtır Baklava Yaprakları Arasında Çikolata Mus Tarifi İçin

Malzemeler

Çıtır Baklava Yaprakları Arasında Çikolata Mus

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Baklava yufkalarının aralarına tereyağı sürüp toz şeker serpin. 5 kat olacak şekilde üst üste yerleştirip küçük kareler kesin. 150 derece fırında 3-4 dakika altın sarısı rengine gelinceye kadar pişirin. Derin bir tencerede su ve şekeri kaynatıp ocaktan alın. Jelatini ilave edip karıştırın. Bitter çikolata parçalarını ilave ederek eriyinceye kadar karıştırın. Son olarak çırpılmış kremayı ilave edip buzdolabına alın. Beşerli baklava yapraklarını aralarına çikolatalı mus sürerek üst üste yerleştirin. Çilek ve sos ile servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Kar yağdı tatlısı
Grip Düşmanı Tatlı
Portakallı süt helvası
Kedidili tatlısı
Bal kabağında süt helvası
Burdur muhallebisi