Tart tabanı için, un, tuz ve kabartma tozunu geniş bir kaseye eleyin. Tereyağını ekleyip parmak uçlarınızla yoğurun. Şekeri ilave edin. Yumurta sarılarını ekleyerek yoğurun. Gerekirse bir miktar daha un ilave edin. Hamuru mutfak poşetine sararak 30 dakika buzdolabında soğutun. 20 cm’lik tart kalıbını yağlayın ve hamuru içine yerleştirin. Üzerine yağlı kağıt serip ağırlık yapması için üzerini nohut ile doldurun. 30 dakika daha buzdolabında soğutun ve 180 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin. Üzerindekileri kaldırıp 10 dakika daha pişirin ve soğutun. Pastacı kremasını hazırlayıp tart tabanının içine doldurun. Çilekleri kremanın üzerine tepeleme dizin. Tart jölesini tarifine göre hazırlayıp çileklerin üzerine dökün. Kremayı mikserle katılaşıncaya kadar çırpın ve krema sıkma torbasına doldurup tartın kenarlarını süsleyerek servis yapın.