Çikolatalı Fırın Tatlısı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çikolatalı Fırın Tatlısı Tarifi İçin

Malzemeler

Çikolatalı Fırın Tatlısı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Fırını 180 dereceye ayarlayın. Krema, süt ve şekerin yarısını bir tencereye alıp orta ateşte kaynamaya bırakın. Ocaktan alıp vanilya ve çikolatayı ekleyerek eriyinceye kadar karıştırın. Ayrı bir kapta yumurta sarılarını ve kalan şekeri iyice çırpın ve çikolata karışımını yavaş yavaş ekleyerek karıştırın. Isıya dayanıklı küçük kaplara karışımı paylaştırın ve fırın tepsisine dizin. Kapların yarısına gelinceye kadar tepsiye sıcak su doldurun ve fırına yerleştirerek 25-30 dakika pişirin. Tatlıları oda ısısına gelince buzdolabına alın ve en az 1 saat bekletin. Meyve ve nane yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çikolatalı Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri Sütlü Tatlılar Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Kedidili tatlısı
Balkabağında süt helvası
Burdur muhallebisi
Tembleque
Süt bombası
Pamuk Tarlası Tatlısı