Lezzet
yemek tarifleri arasından yemeklerinizi seçtiyseniz şimdi sıra tatlı tarifleri bölümünde.
Hamur için margarini oda ısısında yumuşatın. Şeker ve yumurta sarılarını mikserle köpük köpük oluncaya kadar çırpın. Hamur yoğurma kabına un ve kabartma tozunu eleyip harmanlayın. Ortasını havuz gibi açıp şekerli yumurtalı karışımı ve margarini ilave edin. Pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtüp 30 dakika dinlendirin.
Krema için süt, un, şeker, vanilya ve yumurtaları sos tenceresinde çırpma teli ile çırpın. Kısık ateşte sürekli karıştırarak koyu
muhallebi kıvamında pişirin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Bisküvileri mutfak robotunda un haline getirip kremalı karışıma ilave edin. Sıkma torbasına aktarın.
Önceden hazırladığınızz hamuru unlanmış zeminde merdane yardımıyla 3 mm kalınlığında açın. Hamuru kenarları tırtıllı
yuvarlak bir kalıpla hamur bitene kadar kesin.Hafifçe yağlanmış tartölet kalıplarına elinizle bastırarak yerleştirin. Önceden
ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 15-20 dakika pişirin. Ilınınca kalıptan çıkarıp soğumaya bırakın.
Bisküvili kremayı tartöletlerin içine paylaştırın. Servis yapın.