Antep Fıstıklı Keşkül
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Antep Fıstıklı Keşkül Tarifi İçin

Malzemeler

Antep Fıstıklı Keşkül

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Lezzet'in yemek tarifleri gibi tatlı tarifleride çok ilgi görüyor. Antepfıstığına yarım çay bardağı sütü ekleyip bir tencerede iyice karıştırın. Süt, un, yumurta, yumurta sarısı ve şekeri ekleyip orta ateşte kaynatın. Pirinç ununu 1 yemek kaşığı su ile karıştırıp tencereye ekleyin. Keşkül koyulaşana kadar pişirin. Kaselere paylaştırıp soğumaya bırakın. Üzerini antepfıstığı ve fındık ile süsleyip servis yapın.

Sade keşkül tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Kuruyemişli Tarifler Sütlü Tatlılar Tatlı Tarifleri Kolay Sütlü Tatlılar Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Kedidili tatlısı
Bal kabağında süt helvası
Burdur muhallebisi
Tembleque
Süt bombası
Pamuk Tarlası Tatlısı