Ananaslı Tatlı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ananaslı Tatlı Tarifi İçin

Malzemeler

Süsleme için:

Ananaslı Tatlı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Sütü tencereye alın. Yumurtaları, un ve şekeri ekleyip tel çırpıcı ile iyice karıştırın.
  2. Sürekli karıştırarak orta ateşte muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Vanilyayı ekleyip tencereyi ocaktan alın.
  3. Jöleyi paketin üzerindeki tarife göre hazırlayın. Muhallebiyi ayaklı 6 cam servis kâsesine, üzerinde 2 parmak kalacak şekilde paylaştırın.
  4. Soğuyunca buzdolabına alıp donuncaya kadar bekletin. Kâseleri dolaptan alıp üzerine 2 parmak kalınlığında olacak şekilde jöleyi ilave edin ve birer ananas dilimi yerleştirin.
  5. Ananas dilimlerinin ortasına 1?er tane vişne yerleştirip buzdolabında donuncaya kadar bekletin. Soğuk olarak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Tatlı Tarifleri Diğer Tarifler Kolay Sütlü Tatlılar Meyveli Tatlı Tarifleri Sütlü Tatlılar

Benzer Tarifler

Kedidili tatlısı
Balkabağında süt helvası
Burdur muhallebisi
Tembleque
Süt bombası
Pamuk Tarlası Tatlısı