Ahududulu Krema Tatlısı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ahududulu Krema Tatlısı Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sosu için

Ahududulu Krema Tatlısı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Jelatinleri soğuk su dolu yayvan bir kaba alarak 5 dakika bekletin. Krema, süt, şeker ve vanilyayı tencereye alıp ısıtın. Yumuşamış olan jelatin yapraklarını ekleyin ve eriyene kadar karıştırın. 20 dakika bekletin ve servis bardaklarına paylaştırın. Ahududuları tencereye alın ve mısır ununu ekleyip karıştırın. Karışımı orta ateşte 4-5 dakika ahududu suyunu bırakana kadar pişirin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Soğuduktan kremalı tatlıların üzerine paylaştırın. Buzdolabında soğutup wservis yapın.

Tarif Kategorileri

Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri Sütlü Tatlılar Meyveli Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Kedidili tatlısı
Balkabağında süt helvası
Burdur muhallebisi
Tembleque
Süt bombası
Pamuk Tarlası Tatlısı