Kaymaklı Kayısı
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kaymaklı Kayısı Tarifi İçin

Malzemeler

Kaymaklı Kayısı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Bir gece önceden ıslatılmış kayısıları şeker ile birlikte bol suda haşlayın. Kayısılar altın rengine döndüğünde ateşten alıp soğumaya bırakın.

Açık tarafından ayırıp ortalarına çay kaşığı ile kaymak doldurun. Antepfıstığı ile süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Şerbetli Tatlı Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Şehrazat Tatlısı
Fincanda Kadayıf Tatlısı
Kesme irmik tatlısı
Balkız tatlısı
Havuç Dilim Baklava
Şileki Tatlısı