Hurma Bohçası
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Hurma Bohçası Tarifi İçin

Malzemeler

Hurma Bohçası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Hurmaları keskin bir bıçakla uzunlamasına kesin ve çekirdeklerini çıkarın.

İncirleri yıkayıp kâğıt havlu ile kurulayın. Bademler, karanfil ve incirleri 1 tutam tarçın ekleyip robottan geçirin ve püre haline getirin.

Armutun çekirdekli kısmını temizleyip uzunlamasına ince dilimler halinde doğrayın. Kararmaması için limonlu suda bekletin.

Beyazpeynir ve armut dilimlerini aynı büyüklükte küp şeklinde doğrayın. İncirli malzemeyi hurmaların içine doldurun ve servis tabağına dizin. Peynir ve armut küpleriyle süsleyip servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Tatlı Atıştırmalık Tarifler Meyveli Tatlı Tarifleri Bayram Tatlıları Tatlı Tarifleri Farklı Tatlı Tarifleri Diğer Tarifler Atıştırmalık

Benzer Tarifler

Altın bilezik tatlısı
Şehrazat Tatlısı
Fincanda Kadayıf Tatlısı
Kesme irmik tatlısı
Balkız tatlısı
Havuç Dilim Baklava