Suyu bir kaseye alarak toz jelatini serpiştirin ve 10 dakika bekletin. Kremayı mikserle çırpın. Beyaz çikolatayı ekleyerek karıştırın. Sütün yarısını ısıtıp kahve, şeker ve jelatini ekleyerek eriyinceye kadar karıştırın. Ocaktan alıp birkaç dakika soğuttuktan sonra kremaya ekleyin. Vişneleri ilave ederek spatula ile yavaşça karıştırın. Baton kek kalıbına streç film yayın. Krema karışımını kalıba aktarın. Kedi dili bisküvileri kalan süte batırıp kremanın üzerine dizin. Derin dondurucuda en az 2 saat bekletin. Üzeri için krema ve pudra şekeri mikserle katılaşıncaya kadar çırpın. Parfeyi kalıptan çıkartarak servis tabağına yerleştirin. Çırptığınız kremayı üzerine sıvayın. Eritilmiş çikolatayı yağlı kağıttan yapılmış külaha doldurup çizgiler şeklinde sıkın. Kavrulmuş file badem serpiştirerek servis yapın.