Fırını 180 dereceye ayarlayın. 18 cm x 27 cm ölçülerinde dikdörtgen bir kalıba yağlı kağıt serin. Yumurta sarılarını ve aklarını ayırın.
Un ve kakaoyu karıştırma kabına alın ve ortasını havuz gibi açın.
Tereyağı, şeker ve 2 yemek kaşığı kayısı reçelini sos tenceresinde karıştırın. Orta ateşte eriyinceye kadar karıştırın.
Karışımı kuru malzemenin ortasına dökün. Yumurta sarılarını da ekleyip karıştırın.
Yumurta aklarını temiz ve kuru bir kaseye alıp mikserle iyice çırpın. Metal bir kaşıkla kek hamuruna ekleyip karıştırın.
Hamuru kek kalıbına aktarıp 35 dakika pişirin. Tel ızgara üzerine ters çevirip soğumaya bırakın. Küp şeklinde doğrayıp üzerlerine fırçayla reçel sürün.
Kremayı sos tenceresinde ısıtın. Küçük parçalara bölünmüş çikolatayı ekleyip eriyinceye kadar karıştırın ve 15 dakika bekletin.
Sosu kare şeklinde doğranmış keklerin üzerine kaşıkla dökün.
Kalan sosu yağlı kağıttan yapılmış sıkma torbasına doldurup keklerin üzerine 'S' harfi yapın ve donmaya bırakın. Servis yapın.