Peynir Dolgulu Toplar
Hazırlanma Süresi : 45 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Peynir Dolgulu Toplar Tarifi İçin

Malzemeler

Peynir Dolgulu Toplar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

*Tereyağı, su, tozşeker ve tuzu tencereye alıp kaynatın. Unu ilave ederek 5-6 dakika pişirin. Tencereyi ocaktan alıp ılınmaya bırakın. Ilınan hamura yumurtaları tek tek kırıp mikserle iyice yedirin.

*Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Çay kaşığı ile hamurdan küçük parçalar alıp aralıklı olarak tepsiye bırakın. 180 dereceye ayarlanmış fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Fırını kapatıp kapağını açmadan soğumaya bırakın.

*Peynir, dereotu, pulbiber ve naneyi bir kasede karıştırın.

*Hamur toplarını enlemesine ortadan kesin ve peynir karışımından içine doldurarak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Peynirli Tarifler Diğer Tarifler Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Tuzlu Hamur İşi Tarifleri Hamur İşi Tarifleri

Benzer Tarifler

Dakuaz Pasta
Hindistan Cevizli Rulo Pasta
Çilekli Alman pastası
Chaja Pasta
Kakaolu Pandispanya
Halleyli Pasta