Yumurtaları ve şekeri derin bir kaba alıp 7-8 dakika çırpın. Üzerine elenmiş un, hamur kabartma tozu, kakao ve şekerli vanilin ekleyip spatula ile karıştırın. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine döküp yayın. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 25-30 dakika pişirin. Krema için tencereye süt, pudra şekeri, un ve yumurta sarısını ekleyip karıştırın. Orta ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırın. Koyulaştıktan sonra ocaktan alıp üzerine şekerli vanilin ve labne peynirini ekleyip karıştırın. Soğuttuğunuz kekten kare dilimler kesin. Hazırladığınız kremayı üzerine sürüp çilek dilimlerini ekleyip Antep fıstığı serpin. Üçgen olacak şekilde ikiye katlayın. Üzerine kakao serpip servis yapın.