Malzemeler
Bonbonlar için
Özel tatlar ve keyifli sohbetlerle renklenen bir çay sofrasına kim hayır diyebilir? Mandalina suyu ve rendelenmiş kabuğunu karıştırın. Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin.
Krema ve şekeri mikserle iyice çırpın. Toz jelatini mandalina suyuna ekleyip karıştırarak eritin. Beyaz çikolatayla karıştırın. Hafif soğuyunca karışımı çember bir kalıba boşaltın.
Yufkayı keserek kareler elde edin. Ceviz ve marmeladı karıştırın. Kare yufkaların içine bu karışımdan paylaştırıp sigara böreği gibi sarın. İki kenarından kıvırarak şeker şekli vererek iplikle bağlayın. Üzerlerine esmer şeker serpip 180 dereceye ayarlı fırında 10 dakika pişirin. Pişince iplikleri çıkarın. Soğuyunca çemberden çıkarıp yufkadan bonbonlarla birlikte servis yapın.