Vişneli Ve Yoğurtlu Jole
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Vişneli Ve Yoğurtlu Jole Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Süslemek için

Vişneli Ve Yoğurtlu Jole

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Lezzet çocuklarınız için de harika tatlı tarifleri sunuyor. Kadehlere vişneleri paylaştırın. İçi buz dolu bir kaseye kadehleri yan yatırın. Vişne suyunun yarısını bir tencereye alın. Kaynamaya yakın ocaktan alıp, üzerine 1 yemek kaşığı toz jelatin serpin. Jelatin çözülene kadar karıştırın. Vişne suyunun yarısını vişnelerin üzerine döküp, hafif donana kadar buz dolu kasede eğik olarak bekletin. Kalan vişne suyunu ısıtın. İçine jelatin ilave ederek eritin ve yoğurtla karıştırın. Yoğurtlu karışımı vişnelerin üzerine aktarıp buzdolabına alın. Donunca üzerlerini nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

İncirli crumble
Yaban mersinli chia puding
Yaban mersinli cheesecake
Air Fryer'da şeftali tatlısı
Kestane Reçeli
Cennet Hurması Reçeli