Hindistan cevizi paleti için, yumurta akını, Hindistan cevizi, şeker ve bal ile karıştırın. Hamurdan halkalar oluşturup yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın. 200 dereceye ayarlı fırında pembeleşinceye kadar pişirip soğumaya bırakın. Meyve kreması için meyve pürelerini meyve suyu ile kaynatın. Mikser kabında şeker, yumurta ve yumurta sarılarını karıştırın. Isıttığınız püreden bir miktar ilave edip karıştırın. Kalan püreyi de yavaş yavaş ilave edip karıştırarak pişirin. Koyulaşınca ocaktan alın. Jelatini ilave edin. Ilınınca tereyağını ekleyip blender’la iyice karıştırın. Buzdolabına alın. Doğranmış meyveler, su, limon otu, şeker ve vanilya çubuğunu sos tenceresine alıp düşük ısıda pişirin. Meyveler yoğunlaşıp yumuşadığında, ocaktan indirin ve yarım saat dinlendirin. Hindistan cevizi paletini servis tabağına alın. Üzerini krema ile kaplayın. Ortasına kaynattığınız meyveleri paylaştırın. İsteğe göre dilimlenmiş meyve, çikolata parçacıkları, ahududulu krem şanti ile süsleyip servis yapın.