Kereviz ve patatesleri soyup iri küp şeklinde
doğrayın, limonlu suda bekletin.Bir
tencerede tereyağı ve zeytinyağını ısıtın.Etleri
ekleyin ve rengi değişene kadar kavurun.
Soğanı yemeklik doğrayın ve ete ekleyip
birkaç dakika birlikte kavurun salça ve
1 çay bardağı sıcak su ilave edip etleri hafif
pişirin. Kereviz ve patatesleri ekleyin. Üzerine
1.5 su bardağı sıcak su ve suyunu sıktığınız
portakalı ilave edin. Kereviz ve patatesler
pişmeye başlayınca ince kıyılmış
kereviz yapraklarını ve dilimlenmiş portakalı
ekleyin. Tuz ve pulbiber ile tadlandırın.
Bir kasede yumurta ve limon suyunu iyice
çırptıktan sonra yemeğin suyundan ekleyip
terbiyeyi ılındırın. Sebzeler ve etler pişince
terbiyeyi tencereye ekleyip bir iki dakika
kaynattıktan sonra ateşten alın.Taze biberiye
ile süsleyerek servis yapın.