Portakal Kreması
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Portakal Kreması Tarifi İçin

Malzemeler

Krema için

Üzeri için

Servis için

Portakal Kreması

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Portakal kreması için gerekli olan tüm malzemeyi orta boy bir sos tenceresine alın. Koyu bir kıvam alana kadar sürekli karıştırarak pişirin. Ocaktan alıp ılınmaya bırakın. Portakalları ortadan ikiye kesip içlerini çıkartın. Ortasına portakal kremasından koyup buzdolabında en az iki saat bekletin. Pudra şekeri ve kremayı çırpın. Bir sıkma torbasına doldurup portakal kremalı tatlıların üzerine sıkın. Küp doğradığınız portakal dilimleri ile süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Kaiserschmarrn
Bal kabaklı sufle
Bal Kabaklı Tiramisu
Kaymaklı Bal Kabağı Tatlısı
Mangolu pasta
İncirli milföy tatlısı