Bisküvileri rondoda ince çekin. Tereyağını
eritip bisküvilere ekleyin. Tarçın ve esmer
şekeri ilave edip iyice karıştırın. 22 cm’lik
kelepçeli kalıbın tabanına yağlı kağıt serin
ve kenarlarını yağlayın. Bisküvi harcını kalıba
yayın ve iyice bastırın. Buzluğa koyup
üst malzemesini hazırlayana kadar bekletin.
Üzeri için, tüm malzemeleri derin bir
kasede mikserle çırpın ve bisküvi tabanının
üzerine boşaltın. Önceden ısıtılmış 170
derece fırında 30-35 dakika pişirip soğuyana
kadar fırından çıkarmayın. Diğer yanda
mangoyu dilimleyin ve süsleme için birkaç
dilim ayırın. Mango dilimlerini bir sos tenceresinde
şeker ve su ile pişirin. Blender
ile püre haline getirin. Tekrar ocağa alın ve
mısır nişastasını çok az suyla eritip mango
püresine ekleyin. Kıvamı koyulaşınca
ateşten alın ve soğumaya bırakın. Soğuyan
cheescake’i fırından çıkarıp üzerini sosla
kaplayın ve buzdolabında bir gece bekletin.
Üzerini taze Hindistancevizi ve mango dilimleri
ile süsleyip servis yapın.