Kuruyemişli Armut Tatlısı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kuruyemişli Armut Tatlısı Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Kuruyemişli Armut Tatlısı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Armutların kabuklarını soyup küp doğrayın ve geniş bir tavaya alın. Esmer toz şeker, tereyağı, kuruyemişler ve suyu ilave edin. Armutlar suyu çekip yumuşayıncaya kadar pişirin. Armutları servis kaplarına paylaştırın üzerine pudra şekeri ile birlikte çırptığınız süzme yoğurdu ilave edin. Yoğurdun üzerine karamel sos gezdirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tatlı Tarifleri Kuruyemişli Tarifler Çay Saati Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Air Fryer'da Elma Cips
Kaiserschmarrn
Bal kabaklı sufle
Bal Kabaklı Tiramisu
Kaymaklı Bal Kabağı Tatlısı
Mangolu pasta