Kuru Kayısı Peltesi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kuru Kayısı Peltesi Tarifi İçin

Malzemeler

Kuru Kayısı Peltesi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kayısı, şeker ve 4 su bardağı suyu tencereye alıp yumuşayıncaya kadar pişirin. El blender’ı ile pürüzsüz hale gelinceye kadar çırpın. 3 su bardağı su ve vanilya ilave edip kaynamaya bırakın. Nişastayı kalan su ile karıştırıp yavaş yavaş tencereye ekleyin ve koyulaşıncaya kadar pişirin. Kaselere paylaştırın ve buzdolabında soğutun. Üzerini süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Meyveli Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri Pratik Tatlı Tarifleri Atıştırmalık Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

İncirli crumble
Yaban mersinli chia puding
Yaban mersinli cheesecake
Air Fryer'da şeftali tatlısı
Kestane Reçeli
Cennet Hurması Reçeli