Kupta Elma Tatlısı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kupta Elma Tatlısı Tarifi İçin

Malzemeler

Kupta Elma Tatlısı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Su, şeker, tarçın ve karanfili tencereye alıp kaynatın. Elmaların kabuklarını soyup orta kısımlarını oyduktan sonra tencereye ekleyip kısık ateşte yumuşayana kadar haşlayın. Hiç su kalmayana kadar elmaları pişirmeye devam edin. Elmalar ılındıktan sonra içlerine ufalanmış cevizi doldurun. Pudingi sütle pişirin. Mascarpone peynirini ekleyip iyice karıştırın. Kuplara birkaç kaşık pudingli karışımdan paylaştırın. Pudinglerin üzerine kızartılmış ekmekleri ilave edin. Ekmeklerin üzerine elmaları yerleştirin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Air Fryer'da Elma Cips
Kaiserschmarrn
Bal kabaklı sufle
Bal Kabaklı Tiramisu
Kaymaklı Bal Kabağı Tatlısı
Mangolu pasta