Kızarmış Muz
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kızarmış Muz Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Hamuru için

Kızartmak için

Üzeri için

Kızarmış Muz

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Hamuru için un, kabartma tozu ve vanilyayı bir karıştırma kabında harmanlayın. Su ve sütü ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar bir mikser yardımıyla çırpın. 4 cm kalınlığında dilimlediğiniz muzları önce nişastaya sonra sütlü karışıma batırın ve kızgın yağda kızartın. Kızaran muzları kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirdikten sonra bir servis tabağına alın. Üzerine bal gezdirip Hindistan cevizi serpin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Tatlı Tarifleri Diğer Tarifler Muzlu Tarifler Meyveli Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Air Fryer'da Elma Cips
Kaiserschmarrn
Bal kabaklı sufle
Bal Kabaklı Tiramisu
Kaymaklı Bal Kabağı Tatlısı
Mangolu pasta