Karpuzlu Gazpachio
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Karpuzlu Gazpachio Tarifi İçin

Malzemeler

Karpuzlu Gazpachio

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

200 gr karpuzun çekirdeklerini çıkarıp küçük küp şeklinde doğrayın. Bir salatalığın kabuklarını soyup küçük doğrayın. 4 domatesin kabuğunu soyup küçük doğrayın. 2 yemek kaşığı üzümsirkesi, 4 yemek kaşığı sızma zeytinyağı, tuz ve karabiber ilave edip mutfak robotundan geçirin. İnce bir mutfak süzgeciyle süzüp buzdolabına kaldırın. Soğuk servis yapın. 

 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

İncirli crumble
Yaban mersinli chia puding
Yaban mersinli cheesecake
Air Fryer'da şeftali tatlısı
Kestane Reçeli
Cennet Hurması Reçeli