Elmalı Kavanoz Tatlısı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Elmalı Kavanoz Tatlısı Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Elmalı Kavanoz Tatlısı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Fırını 180 dereceye ayarlayın. 6 kavanoz veya küçük fırın kaplarının içlerini hafifçe yağlayın. Elmaların kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın. Limon suyu, vanilya, bal, rendelenmiş muskat ve tarçını ekleyip iyice harmanlayın. Karışımı pişirme kaplarına paylaştırın. Yulaf ezmesi, esmer şeker, un, tarçın ve tuzu bir kapta karıştırın. Eritilmiş tereyağını ilave ederek parmak uçlarınızla yoğurun. Hamuru elmaların üzerine serpiştirin ve fırında 35 dakika pişirin. Fırından çıkarıp 10 dakika beklettikten sonra servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Air Fryer'da Elma Cips
Kaiserschmarrn
Bal kabaklı sufle
Bal Kabaklı Tiramisu
Kaymaklı Bal Kabağı Tatlısı
Mangolu pasta