Çikolata Soslu Armut Tatlısı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çikolata Soslu Armut Tatlısı Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sos için

Süslemek için

Çikolata Soslu Armut Tatlısı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Armutların saplarını koparmadan kabuklarını soyun. Alt kısımlarını düz durması için kesin. Su, şeker, tarçın ve anasonu tencereye alın. Armutları ekleyerek orta ateşte 20-25 dakika pişirin. Armutları süzüp servis tabağına dizin. Sos için, çikolata, süt ve kremayı sos tenceresine alarak eriyinceye kadar pişirin. Tereyağını ekleyip eriyinceye kadar karıştırın. Sosu armutların üzerine gezdirin. Nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Sos Tarifleri Çikolatalı Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Air Fryer'da Elma Cips
Kaiserschmarrn
Bal kabaklı sufle
Bal Kabaklı Tiramisu
Kaymaklı Bal Kabağı Tatlısı
Mangolu pasta