Armutlu Ekmekler
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Armutlu Ekmekler Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Süslemek için

Armutlu Ekmekler

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle


Denenmiş yemek tarifleri sunan Lezzet'in tatlı tarifleri listesinden iyi bir seçim.

Hazır toz krem şantiyi 2 bardak süt ile mikserde iyice çırpın. Buzdolabında 10-15 dakika bekletin. Armutların kabuklarını soyup çok ince dilimleyin.
 
Kalan 1 bardak sütü geniş bir kaba alıp etimekleri ıslatın ve yarısını düz bir servis tabağına yanyana dizin. Kremşantinin üçte birini etimeklerin üzerine sürüp dilimlenmiş armutların tamamını yerleştirin. Üzerini kalan etimeklerle kapatın. Kremşantiyi tekrar sürüp etimekleri üzerine kapatın. Üzerine bolca hindistancevizi serpiştirin. Buzdolabında 1-2 saat bekletip dilimleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Air Fryer'da Elma Cips
Kaiserschmarrn
Bal kabaklı sufle
Bal Kabaklı Tiramisu
Kaymaklı Bal Kabağı Tatlısı
Mangolu pasta